Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

szivgorbe.gif

A Honlap témái egymásra épülnek. Járd végig, mint egy iskolát.

egeszsegsuli@gmail.com

A Te lehetőséged!


A KAPCSOLAT 
(adatlap)

 

Tanuld magad egészségesreVigyor

 

egeszsegsuli_kicsi.jpg

Ezt úgy tudod elérni, hogy elovasod az oldalainkon található információkat, és megfogadod a tanácsainkat (Életminőség váltás!). Úgy gondolom az egészséggel kapcsolatban a legfontosabb dolog az, hogy ismered e az egészség szintedet, a tartalékaidat.

A  karotinoidok, antioxidáns jelzők (biomarkerek) a bőrödben, amely alapján pontos értéket kapsz  az egészségedről. Azt tanácsolom, méresd meg a BKSZ (bőr karotinoid szint) antioxidáns értékedet (mindössze 2000 Ft) a mérési elvekről és a módszerről a tervezhető egészség oldalon találsz információt.

Ha írsz nekem, meg tudom mondani, hogy a lakóhelyedhez legközelebb, hol és mikor van ilyen mérés. A részleteket meg tudjuk beszélni telefonon, vagy internetes kommunikációval.


A döntés a te kezedben van. Az a fő kérdés, te melyik egészségszint csoportba akarsz tartozni (lásd elemek), az életed múlhat rajta (a kék a jó).

 

 

Az egészség megtanulható!!

 

Vedd figyelembe, a maximum mindíg m x e = E (%) ,


m
egértés (10) x erőfeszítés (10) = Eredmény (100)

(részletek itt)

Ha a honlapon található információk alapján érdekelnek a részletek, vagy kérdésed van, a fenti levélcímre írj. Írd meg a nevedet, lakóhelyedet, telefonszámodat, messenger, vagy skype elérésedet,  (esetleg életkor, érdeklődés, problémák, tapasztalatok, iwiw, honlap stb.) és az egészségteszt értékedet is.

 

Amit ajánlok, az a kapcsolatépítésre,


a tudásra, és a TITOK ismeretére  alapozott élet

 

Abban az esetben, ha egy élmény, vagy szolgáltatás nem bizonyítja az általunk képviselt különbséget, azt, hogy jobb a többinél, akkor nem állunk ki mellette.

Azáltal, hogy azt ígértük megmutatjuk a különbséget, egyúttal a legjobb embereket, vállalati kultúrát és a modern világ legjobb lehetőségét ígértük, jövőképünknek és küldetésünknek megfelelően.

 

egeszsegsuli@gmail.com

Kapcsolati adatlap

Személyes információk

Phoenix Szeminárium Hanganyaga >>>>>

 

 


Hirdetések

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet