Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

"2010-ben az indiai kutatók tesztelték le az ananászlét tuberkulózis kezelésére. Azt találták, hogy az ananászlé nyers mézzel, borssal és sóval való keveréke hatására jól oldódik a torokban lévő nyálka és egyben a tartós köhögés is mérséklődik. A betegek akár 5-ször gyorsabban gyógyultak ezzel a természetes módszerrel, mint a boltban kapható bármely köhögés elleni szirup alkalmazásával"

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/az-ananaszle-500-kal-jobb-mint-a-kohoges-elleni-szirupok/ | NaturaHirek.com

Itt a tél a küszöbön, a csúnya megfázások és köhögések időszaka. Míg a legtöbb ember a gyógyszertárba rohan a legújabb mesterséges színezékekkel és vegyszerekkel teli glükóz-fruktóz cukorbetegséget okozó szirupért és édesítőszerekkel teli köhögés elleni gyógyszerekért, én inkább a teljesen természetes, káros mellékhatások nélküli megoldásokat választom. Meg lennél lepve, hogy milyen sok természetes megoldást kínál a természet például a köhögésre.

A természetes 100% -os ananászlé az egyik ilyen csodálatos gyógyító, amely összetevőivel megnyugtatja a tartós köhögést, illetve torokfájást. 2010-ben az indiai kutatók tesztelték le az ananászlét tuberkulózis kezelésére. (A tanulmány itt olvasható) (A tanulmány fordítása itt). Azt találták, hogy az ananászlé nyers mézzel, borssal és sóval való keveréke hatására jól oldódik a torokban lévő nyálka és egyben a tartós köhögés is mérséklődik. A betegek akár 5-ször gyorsabban gyógyultak ezzel a természetes módszerrel, mint a boltban kapható bármely köhögés elleni szirup alkalmazásával.

Az ananászlé előnyei Az ananász számos egészségügyi előnyét a benne lévő erős bromelain nevű enzimnek köszönheti, amely úgy működik, mint egy antioxidáns. Példának okáért: csökkenti a gyulladást és a duzzanatot az arcüregekben. Elpusztítja a baktériumokat és harcol a fertőzések ellen. 250 ml tiszta ananászlé az ajánlott napi C-vitaminmennyiség 50% -át  is tartalmazza.

A C-vitaminról pedig köztudott, hogy egy másik erős antioxidáns, amely erősíti az immunrendszert és megnyugtatja a torokfájást vagy a köhögést. A bromalain és C-vitamin mellett, az ananász jó forrása az A- vitaminnak is, mellette tartalmaz még tiamint, riboflavint, B6-vitamint, folsavat, pantoténsavat, magnéziumot, mangánt és káliumot, amelyek mind alapvető tápanyagok a test egészségben tartásához. Íme egy erőteljes és teljesen természetes köhögéscsillapító recept

Ha van gyümölcscentrifugád, akkor a legegyszerűbb, ha az ananászt saját magad centrifugálod ki. A legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható márka túl sok cukrot és hozzáadott aromát és egyébként nagyon alacsony tényleges valódi gyümölcsöt tartalmaz.

Amire szükséged lesz:

  • 1 csésze ananászlé
  • ¼ csésze friss citromlé
  • 1 darab gyömbér (kb 3 cm)
  • 1 evőkanál nyers méz Csipet só
  • ½ teáskanál cayenne bors

Mixeld vagy gyümölcscentrifugáld össze az összetevőket! ¼ csésze levet fogyassz akár 3-szor egy nap, és a köhögés vagy torokfájás rövid időn belül a múlté lesz. Megjegyzés: az emésztés hatékonyságának javítása érdekében adj hozzá egy csipet kurkumát is!

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/az-ananaszle-500-kal-jobb-mint-a-kohoges-elleni-szirupok/ | NaturaHirek.com

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet