Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Az Ayura Herbal ital  (9+1) "szupererős" tradicionális Thai gyógynövényekből, az ájurvéda szinergia (együtthatás) elvei alapján előállított elixír. 100 ml (egységnyi) elixirnek, a felesleges oxidációt közömbösítő (antioxidáns) értéke, több mint 17000 ORAC, ezért az egészséghez szükséges napi minimális (5000 ORAC) értéket már 30ml fogyasztásával elérhetjük. Betegség esetén, a mennyiség növelésével hatásosan erősíthetjük a szervezetünket!

 Orvosi vélemémény és tapasztalat! Dr. Gulya Edit előadása itt

Az elixír és az instant kávésporok erős, és hatékony gyógynövényeket tartalmaznak, melyek a pontosan kiszámított ajurvéda szinergia hatással  az egyik leghatékonyabb egészségjavító italt és instant kávés koncentrátumot eredményezik.

 Az összetevők közötti megfelelő arány elérése révén egészségjavító többleteredmény jön létre.

Az ájurvéda (szanszkrit: आयुर्वेद; jelentése: „az élet tudománya” vagy „a hosszú élet gyakorlata”; átírásváltozata: Ayurveda; ) India több mint ötezer éves hagyományos, természetes orvostudományi rendszere,

 A szinergikus (egymásra ható erők) hatások ábrája

Az ájurvéda egyfajta integrált megközelítését nyújtja a megbetegedések megelőzésének és kezelésének az életmód megváltoztatásával és természetes gyógymódok kialakításával. Filozófiája azon alapul, hogy az elme (vagy tudat) és a test (vagy fizikai tömeg) nemcsak befolyásolják egymást, hanem megbonthatatlan egységet alkotnak.

Az egyetemes tudat egy intelligens energia-óceán, amely lehetőséget ad arra, hogy a fizikai világot az öt érzéken keresztül észleljük. Az ájurvéda az öt alapvető elem (Dévanágari írással: [महा] पञ्चभूत ) metafizikájára alapozzák, amelyek emberi testet beleértve a világegyetemet alkotják. Ezek: Prithvi – föld Áp – víz, Tedzs – tűz, Váju – levegő és Akas – éter.

Ayura Herbal 9+1, a csodálatos elixír

Magas flavonoidtartalom!
ÖSSZEFOGLALÓ
              VÁSÁRLÁS

Tudományos eredmények, tények az Ayura ORAC tartalmáról:

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) (oxigéngyök megkötő képesség). Az élelmiszerek és táplálék-kiegészítők antioxidáns kapacitásának mérésére szolgál.

Összehasonlításul:

 • Aszalt szilva 5700-as

 • Acai berry 3800-as

 • Fekete áfonya 2400-as

Ayura Herbal ital – 17.904-es ORAC értékkel rendelkezik. 5000 ORAC egységnyi tápanyag fogyasztása javasolt naponta.

 Tradicionális thai gyógynövényekből előállított elixír, mely  a tapasztalaok alapján összehangolja és rendezi az immunrendszer működését:

 • javítja az ellenálló képességet a betegségek ellen,

 • segíti az emésztést és a kiválasztást,

 • erősíti a szívizmokat és rugalmasabbá teszi az érfalakat,

 • fogyasztásával javul a kondíció és jobb lesz az ember terhelhetősége,

 • rugalmasabbak lesznek az izmok és az ízületek,

 • jelentősen csökkenti a rákos burjánzásokat az emberi testben,

 • gyorsabb gyógyulást, hosszabb fiatalságot biztosít,

 • javítja a koncentrációs képességet, oldja a stresszt,

 • a természetes eredetű antioxidánsok pedig segítenek a káros szabadgyökök hatástalanításában.

Vegyük kezünkbe egészségünket és tegyük meg az első lépést szervezetünk érdekében az Ayura Herbal ital rendszeres fogyasztásával.

Ha kérdésed van: egeszsegsuli@gmail.com

Részletek:

Kamphaengsam egyetemi központban a Kasetsart egyetemen dr. Phemphong Sriprasertsak Phd, aki mikrobiológia és gyógynövénytanból rendelkezik doktorátussal, több évtizedes kutatómunka eredményeként állított össze gyógy készítményeket, melyek közül a leghatékonyabb, legszélesebb körben alkalmazható a 8-as verzió. A thaiföldi egészségügyi hatóságok által minősített ital elnyerte a „Legjobb növényi elixír” kitüntető címet hazájában.

A készítmény összeállítása a hagyományos indiai gyógyítás, az ayurveda elméletén alapul. Ez a legősibb orvosi gyógyító rendszer, amely a kínai és a tibeti orvoslás alapja is. Az egészséges életről szóló teljes tudást, a hosszú egészséges élet titkát jelenti.

Rendszeres fogyasztás és a gyógyító terápia célja, a helytelen táplálkozás és életvitel, a negatív érzelmek, a stressz és környezeti ártalmak miatt kialakult energetikai zavarok és harmóniahiba helyreállítása a szervezetben, megelőzés, az egészség fenntartása, a szenvedés nélküli élet! A tradicionális, évezredes népgyógyászati tapasztalatokon alapuló összetevők együttes hatása biztosítja, hogy az elixír és a kávé mix készítmény is megfeleljen ezeknek az elveknek a teljesítő és ellenállóképesség jelentősen megnőljön.

Az elixír négy alap összetevője: amla, vagy indiai pöszméte (Phyllanthus emblica), fekete balzsamdió (Terminalia chebula), hosszú kurkuma (Curcuma longa), fehér kurkuma (Curcuma zedoaria). Az ital még öt kiemelkedő képességű harmonizáló és erősítő gyógynövényt tartalmaz: pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum), kaméleonvirág (Houttuynia cordata), kínai gyömbér (Boesenbergia pandurata), pekingi fű, (Mudannia lorifarmis), fekete kínai gyömbér (Kaemferia parviflora)

.A készítményben tizedik elemként aktív probiotikus baktérium törzsek (Lactobacillus, stb.) is vannak. A népgyógyászat ősi erjesztéses folyamatát használják a gyógyital készítése során, amely a növényi hatóanyagok jobb hasznosulását, a bélflóra hibáinak kijavítását teszi lehetővé, egyben természetes tartósítást is biztosít. A szer tartósítószert nem tartalmaz, barnacukor tartalmát a baktériumok hasznosítják.

A növényi elixírt bárki fogyaszthatja, folyamatosan is. Gyerekek 3 éves kortól ihatják. Legcélszerűbb reggel éhgyomorra inni sok folyadékkal, gyulladásos bélbetegség esetén evés után. Kezdő napi dózisa 30 ml ami a megelőzésre alkalmas. Egészségproblémák esetén az adag fokozatosan emelhető egészen 90 ml-ig 1 - 3 részletre elosztva. Súlyos állapotokban ez a szükséges dózis.

Kezdetben néhány napon keresztül adaptációs (tisztulási) reakciók jelentkezhetnek hasmenés, hőemelkedés, szédülés, stb. formájában, az intenzív méregtelenítés miatt.

 Felbontás után hűtőszekrényben tároljuk, illetve fogyasztás előtt felrázandó!

Ha kérdésed van: egeszsegsuli@gmail.com

 

 

AYURA HERBAL 9+1 összetevői I.

Ezek a gyógynövények egyenként is sok különleges hatással rendelkeznek, összeadódva az egyik leghatásosabb elixir készül belőlük!


1. Phyllanthus emblica – amla, indiai egres vagy pöszméte.


Ez egy nagyon kesernyés ízű, kisméretű cserjés növény. Az Ayurveda gyógyászatban is használják. ahol az előnye a növénynek az, hogy a diszciplína által ismert hat ízből ötöt tartalmaz. Főként az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása ismert.

Élénkítő, életerővel feltöltő hatása van, hozzájárul a hosszú élettartamhoz, a jó mésztéshez, lehet vele kezelni székrekedést, lázcsillapító, vértisztító, köhögéscsillapító, asztma-ellenes, szíverősítő hatása van. Javítja a látást, stimulálja a haj növekedését, és növeli az intellektust. 

Laboratóriumi körülmények között antibakteriális és vírusölő hatást mutattak ki. Kivonata segít arthiritis és csontritkulás esetén. Jótékony hatása van bizonyos fajtájú rákos megbetegedések kezelésében. Kísérletek bizonyították, hogy csökkenti a hasnyálmirigy-gyulladás súlyosságát, valamint hozzájárul a hasnyálmirigy regenerációjához betegség után. Alkalmas az epe- és húgykő tisztítására is.

 A levelekből, kéregből és gyümölcsből készült kivonatok potenciális (lehetséges) hatékonyságot mutattak gyulladásos betegségek, rák és időskori vesebetegségek, valamint cukorbetegség ellen.

 Embereken végzett kísérlet alapján csökkenti a vér koleszterin szintjét, valamint állatokon végzett kísérlet során csökkentette a vér glükóz és triglicerid szintjét, és normalizálta a máj enzimtermelését.  A gyümölcsnek magas az aszkorbinsav-tartalma (C vitamin), antioxidáns-hatás erőssége részben ebből adódik.

2. Terminalia chebula - Haritaki, Indiai cserzőgubacs, Abhaya 

A haritakiról szóló leírások úgy emlegetik ezt a gyógynövényt, mint a betegségek eltávolítóját. Hara a neve az Úr Sívának is, amely miatt a haritakit szent és kimagasló helyzetű gyógynövénynek tartják, holott a növény szó szerinti jelentése: zöld, mint a gyümölcs. A növény másik neve abhaya, azaz „félelemnélküli” minden betegséggel szemben. A hagyomány úgy tartja, hogy a haritaki akkor keletkezett, amikor az égiek halhatatlanság nektárjának (amrita) egy cseppje a földre hullott. A haritakit tartják a leghatékonyabb gyógynövénynek az emésztőrendszer és a tüdő kezelésében.  

 

3. Curcuma longa - sárga kurkuma vagy indiai sáfrány 

Régóta világossá vált, hogy az indiai sáfrányban több rejlik, mint a festékanyag, amitől sárga színű a curry. A tudományos érdeklődés középpontjában ma a rákkutatás eredményei állnak: A kurkuma meggátolja a tumorban az új kapillárisok keletkezését és labor kísérletekben igazolódott az egerek mesterségesen előidézett bőr-, gyomor- és vastagbél-tumoraira kifejtett hatása. Több kísérletben kimutatták, hogy kurkuma adás után a rákos sejtek apoptózisa -természetes programozott sejthalál- következett be.

 

4. Curcuma zedoaria Pontos fordítása csodás kurkuma. 

Indiában őshonos növény, mely megtalálható Kínában és a Ceylon szigeteken is. A lándzsa alakú levelei közül emelkednek ki karcsú, fáklyához hasonló, rózsaszín és zöld levelekkel burkolt füzérvirágzata. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használatos növény. Híres az emésztés javító hatásáról és enyhülést nyújt bélgörcsök esetén. Hatékony vértisztító. Többek között az indiai kobra marásának az ellenszere. A szívkoszorúsér megbetegedései esetén és májrák gyógyítására használják, valamint a vérszegénység és a leukémia kezelésének hatékony ellenszere. A krónikus medence gyulladás gyógyításánál is javallott.

 

5. Ganoderma lucidum, pecsétviasz gomba, reishi 

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gyógygomba, amelynek felhasználásáról és hatásiról már időszámításunk előttről is vannak adatok. Egyszerűen csak a gyógynövények királyának, a halhatatlanság gyógynövényének nevezik, amelyet Japán, Kína, Korea, Thaiföld és Malajzia orvoslása is gyakran használt. Több száz hatóanyagát írták le, amelyek kiváló antioxidáns hatással bírnak, immunstimulálók, gyulladáscsökkentők.

 

6. Houttuynia cordata, kaméleon virág, dokudámi 

Ugyancsak régóta ismert, széles spektrumú hatásmechanizmussal rendelkező gyógynövény, amelyet tudományos vizsgálatok során is kipróbáltak és feltérképeztek. Hatóanyagai között flavonoidjai a legfontosabbak: a rutin, a quercetin, és a hypericin, stb. Talán a két legfontosabb hatása a növénynek a szervezetet méregtelenítő, valamint a légutak betegségeire kifejtett jótékony hatás.Kiválóan alkalmazható krónikus hurutokban, melléküreg gyulladásban, orrpolip esetén, de gennyes tüdőgyulladásban és tüdő daganatok kezelésében is hatékony. Oldja a hörgőgörcsöt, csökkenti a köpetképződést, a köhögést. Leukémiák esetén is hatékonynak bizonyult. 

7. Boesenbergia rotunda, ujj gyökér, kínai gyömbér 

A nálunk fűszerként használt és egyre elterjedtebb a gyömbérhez képest sokkal erősebb gyógyhatásokkal rendelkező sokoldalúan használható gyógynövény. Az egész szervezetre hat, de fő hatása az emésztésjavító, puffadáscsökkentő, epehajtó hatás. Fokozza az életerőt, energiát ad a szervezetnek, minden legyengült szervrendszer működését támogatja.

 

  

 

8. Murdannia loriformis, pekingi fű 

Hazánkban kevéssé ismert gyógynövény, amelyet daganatellenes hatása miatt a Távol-keleten régóta ismernek és használnak. Elsődleges hatása tehát azantioxidáns, gyulladáscsökkentő, daganat ellenes hatás, amelyet tudományos keretek között is vizsgáltak.

 

 

 

9. Kaempferia parviflora, fekete kínai gyömbér 

Tradicionális thai gyógynövény, amely a gyömbérfélék csoportjába tartozik, nálunk kevéssé ismert. Legfontosabb hatása a kórokozó ellenes hatás: malária, tbc, és egyéb baktérium és gomba ellenes hatásokkal rendelkezik. A másik kiemelt hatása a libidót fokozó potencia növelő hatás, növeli a termékenységet.

 

  

 

10. Probiotikumok, jívító baktériumok: 

Az Ayura Herbal ital egyediségét és különlegességét az növeli, hogy a gyógyhatás fokozása céljából hozzáadottan, valamit az erjedéses folyamatok következtében is tartalmaz értékes baktériumokat. Legfontosabbak ezek közül a tejsav baktériumok: Lactobacillus casei, bulgaricus, acidophilus, rhamnosus, stb. Ezek a baktériumok számos jótékony hatással rendelkeznek: 

 • Ø pótolják a hiányzó bélflórát,
 • Ø segítik az emésztőrendszer méregtelenítését,
 • Ø szabályozzák az emésztőrendszer felszívó és kiválasztó tevékenységét,
 • Ø gátolják a patogén csírák, baktériumok, gombák, vírusok szaporodását a bélben,
 • Ø vitaminokat termelnek,
 • Ø erősítik az immunrendszert,
 • Ø szabályozzák a zsír és szénhidrát anyagcserét. 

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglalóan azt mondhatjuk, hogy az Ayura Herbal ital komplex gyógynövény összetétele, baktériumai és az erjesztéses folyamat következtében felhalmozódott szerves anyagai révén egyedi, sokrétű hatással rendelkező készítményt alkot, melynek rendkívül magas a FLAVONOID tartalma.

A hatóanyagok egymást támogató, szinergista hatásának köszönhetően népgyógyászati tapasztalatokkal rendelkező és tudományos vizsgálatokkal igazolt különlegesen értékes, sokoldalúan hatékony, széles terápiás repertoárral alkalmazható készítmény áll rendelkezésünkre.
 

Az elixírt önállóan, vagy az orvosi kezelés kiegészítéseként használhatjuk a betegségek megelőzése és a gyógyítása céljából. 

A szer fő hatása, hogy fertőzések, akut és krónikus gyulladások esetén támogathatja az immunrendszer működését, így megelőző jelleggel és kialakult betegségek esetén, legyengült állapotokban is alkalmazható. Baktérium-, vírus-, gomba-, parazitafertőzésekben, bőrgyulladások, lábszárfekély esetén külsőleg is, allergiás állapotokban, szem, vese, ízületi gyulladásokban, daganatos betegségekben is javasolható.

Emésztési problémák esetén segítheti a normális felszívódási és kiválasztási, valamint a méregtelenítési folyamatokat. Egyaránt alkalmazható alacsony és magas vérnyomás esetén, hozzájárulhat a vércukor csökkentéséhez és a jobb agyműködéshez. Számtalan kiváló terméktapasztalat mellett tudományos vizsgálatokkal is igazolták a szer daganat ellenes hatását. 

Legfontosabb hatások összefoglalása: 

 • Ø Összehangolja és támogatja az immunrendszer működését
 • Ø Javítja az ellenálló képességet
 • Ø Segíti az emésztést és a kiválasztást
 • Ø Erősíti a szívizmot és rugalmasabbá teszi az érfalakat
 • Ø Fogyasztásával javul a kondíció és jobb lesz az ember terhelhetősége
 • Ø Rugalmasabbak lesznek az izmok és az ízületek
 • Ø Jelentősen csökkentheti a rákos burjánzásokat az emberi szervezetben
 • Ø Gyorsabb gyógyulás, hosszabb fiatalság
 • Ø Jobb koncentrációs képesség, stressz oldó hatás
 • Ø A természetes eredetű antioxidánsok segítenek a káros szabadgyökök hatástalanításában.

 VÁSÁRLÁS

 Ha kérdésed van: egeszsegsuli@gmail.com

 

 

*************

Az egészségkávé a Coffee Mix

 
SZAKORVOSI VÉLMÉNY !!

 


 

AYURA HERBAL főbb összetevői II.

1. Phyllanthusz emblicia – indiai egres. Ez egy nagyon kesernyés ízű, kisméretű cserjés növény. A hagyományos hindu Ayurveda gyógyászatban is használják. ahol az előnye a növénynek az, hogy a diszciplína által ismert hat ízből ötöt tartalmaz. Főként az emésztőrendszerre gyakorolt jótékony hatása ismert. Élénkítő, életerővel feltöltő hatása van, hozzájárul a hosszú élettartamhoz, a jó emésztéshez, lehet vele kezelni székrekedést, lázcsillapító, vértisztító, köhögéscsillapító, asztma-csillapító, szíverősítő hatása van. Javítja a látást, stimulálja a haj növekedését, és növeli az intellektust.

Amikor laboratóriumi körülmények között tesztelték, akkor antibakteriális és vírusölő hatást mutattak ki. Kivonata segít az arthiritis és a csontritkulás ellen. Jótékony hatása van bizonyos fajtájú rákos megbetegedések kezelésében. Kísérletek bizonyították, hogy csökkenti a hasnyálmirigy-gyulladás súlyosságát, valamint hozzájárul a hasnyálmirigy regenerációjához betegség után. Alkalmas az epe- és húgykő tisztítására is.

A levelekből, kéregből és gyümölcsből készült kivonatok potenciális (lehetséges) hatékonyságot mutattak gyulladás, rák és öregedéssel járó vesebetegségek, valamint cukorbetegség ellen. Embereken végzett kísérlet alapján csökkenti a vér koleszterin szintjét, valamint állatokon végzett kísérlet során csökkentette a vér glükóz és triglicerid szintjét, és normalizálta a máj enzimtermelését. A gyümölcsről az a hír járja, hogy magas az aszkorbinsav-tartalma (C vitamin), maga a tartalom nagysága vita tárgya, és az általános és az antioxidáns-hatás erőssége a magas csersavtartalom eredménye is lehet. Tartalmaz még flavonidokat, kaempferolt ellagikus savat és galluszsavat.

2. Therminalia chebula - Haritaki, Indiai cserzőgubacs, Haritaki, Abhaya A haritakiról szóló leírások úgy emlegetik ezt a gyógynövényt, mint a betegségek eltávolítóját. Hara a neve az Úr Sívának is, amely miatt a haritakit szent és kimagasló helyzetű gyógynövénynek tartják, holott a növény szó szerinti jelentése: zöld, mint a gyümölcs. A növény másik neve abhaya, azaz „félelemnélküli” minden betegséggel szemben. A hagyomány úgy tartja, hogy a haritaki akkor keletkezett, amikor az égiek halhatatlanság nektárjának (amrita) egy cseppje a földre hullott. A haritakit tartják a leghatékonyabb gyógynövénynek az emésztőrendszer és a tüdő kezelésében.

3. Curcuma longa - sárga gyömbérgyökér vagy indiai sáfrány Régóta világossá vált, hogy az indiai sáfrányban több rejlik mint a festékanyag, amitől sárga színű a curry. A tudományos érdeklődés középpontjában ma a rákkutatás eredményei állnak: Kurkuma meggátolja a tumorban az új kapillárisok keletkezését és labor kísérletekben igazolódott az egerek mesterségesen előidézett bőr-, gyomor- és vastagbél-tumoraira kifejtett hatása. Több kísérletben kimutatták, hogy Kurkuma adás után a rákos sejtvonalak apoptózisa -természetes programozott sejthalál- következett be.

4. Curcuma zedoaria - Pontos fordítása csodás kurkuma. Indiában őshonos növény, mely megtalálható Kínában és a Ceylon szigeteken is. A lándzsa alakú levelei közül emelkednek ki karcsú, fáklyához hasonló,rózsaszín és zöld levelekkel burkolt füzérvirágzata. A hagyományos keleti orvoslásban régóta használatos növény. Híres az emésztés javító hatásáról és enyhúlést nyújt bélgörcsök esetén. Hatékony vértisztító. Többek között az indiai kobra marásának az ellenszere. A szívkoszorűér megbetegedései ellen és a májrák győgyítására, valamint a vérszegénység és a leukémia kezelésének hatékony ellenszere. A krónikus medence gyulladás gyógyításánál is javallott.

5. Ganoderma lucidum - A pecsétviaszgombát évezredeken keresztül különböző eredetű és jellegű megbetegedések kezelésére használták. A tudományos vizsgálatok egyértelműen bizonyítják, hogy a Ganoderma tényleges értéke nem egy-egy konkrét betegség gyógyításában rejlik, hanem abban, hogy normalizálja a szervezet általános működését, erősíti az immunrendszert és ennek révén közvetetten hozzájárul a kóros állapotok javulásához, megszüntetéséhez. Kimutatható, hogy a Ganoderma gomba összetevői a T-sejtek, makrofágok és a természetes killersejtek támogatásával erősíti a legyengült immunrendszert. Hatásuk az immunmoduláló, antiallergiás, antivirális, antibakteriális, fehérvérsejtszám emelése (ezáltal a kemoterápia jobb tűrése), májvédő hatás, rák megelőzésében jelentős.

Mit nyújt Önnek az AYURA HERBAL

 • Összehangolja és rendezi az immunrendszer működését
 • Javítja az ellenállóképességet a betegségek ellen
 • Segíti az emésztést és a kiválasztást
 • Erősíti a szívizmokat és rugalmasabbá teszi az érfalakat
 • Fogyasztásával javul a kondíció és jobb lesz az ember terhelhetősége
 • Rugalmasabbak lesznek az izmok és az izületek
 • Jelentősen csökkenti a rákos burjánzásokat az emberi testben
 • Gyorsabb gyógyulás, hosszabb fiatalság
 • Jobb koncentrációs képesség, stresszoldó hatás
 • A természetes eredetű antioxidánsok segítenek a káros szabadgyökök hatástalanításában

 ----------------------------------------------------------------------

 Ha kérdésed van: egeszsegsuli@gmail.com

Felelősségi megjegyzés a hatásokról:

Figyelem! Nem tekinthetők gyógyszerjóváhagyási bizonyítéknak az AYURA HERBAL JUICE Elixírrel és a kávé mixel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyszerjóváhagyási gyógyhatással. 

Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően (pozitívan) reagálnak az AYURA szedésére. Az étrend kiegészítők, élelmiszerek nem gyógyszerek, ilyen típusú gyógyhatásukat nem vizsgálják, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk (a gyártó és forgalmazó). 

A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag az Ayura Herbal termékeket (az elixírt és a kávémixet) szedő és használó Fogyasztók pozitív véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. A nagyszámú terméktapasztalat öszzsegzése során megállapítható, hogy az általánosságban leírt hatásokat a személyes észlelések és nyilatkozatok támasztják alá, az összetevőkkel kapcsolatban is, már évezredek óta (népi gyógyászat). Negativ tapasztalatok (a tiszulási méregtelenítési szakasz érzeteken kívül) nem ismertek.

 

*******************************************

Az ayura Herbal kávé összetevői:

Moringa (Moringa oleifera)   

 Természetes multivitamin étrendkiegészítő. A moringa por a szárított moringalevél őrlésével készül. A levél a moringa fa tápanyagokban leggazdagabb része. 90 létfontosságú tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz. Ez a növény a vas és a kálcium egyik legnagyszerűbb természetes forrása.

 Mit tud a moringa?

 -    Természetes energiabomba az energiaitalok (és más koffeintartalmú ital: kávé, tea, kóla...stb) ismert mellékhatásai nélkül. A hatása órák hosszat kitart. A fogyasztásának eredménye a hosszan tartó energia  hiperaktivitás nélkül. Az idegrendszert nem terheli, kiegyensúlyozza a vérkeringést.

-   Immunerősítő,
-   normalizálja a vérnyomást, 
-   csökkenti az ízületi gyulladásokat, 
-    kordában tartja a fejfájást és a migrént valamint szabályozza a vércukorszintet. Nem annyira hatékony, mint a cukorbetegek által ismert gyógyszerek, de fogyasztás után pár órával már alacsonyabb vércukorszintet mérhetünk. Az adag növelésével nő a hatékonyság is.

 Fontos!

 - Növeli a szervezet természetes védekezőrendszerét

- Javítja az agy és a szemek vérellátását
- Elősegíti az anyagcserét
- Javítja a test sejtszerkezetét
- Halványítja a ráncokat, szépíti a bőrt
- Javítja a vese és a máj működését
- Energiát ad
- Segíti az emésztést
- Gyulladáscsökkentő
- Javítja az általános közérzetet
- Szabályozza a vércukorszintet

 

A moringa oleifera fa a moringaceae családba tartozik.

 Először észak-indiában, a Himalája lábainál termesztették, de mára gyakorlatilag az egész trópusi égövben elterjedt.

Több országban a moringa erdők az alultápláltság és az éhezés elleni harc szimbólumai.

 Gyorsan nő, és szinte valamennyi része fogyasztható.

 A levelek esszenciális aminosavakat tartalmaznak, valamint igen gazdagok fehérjében, A, B, C vitaminban és ásványi anyagokban. A növény magja 30-40% Omega 9 zsírsavban gazdag olajat tartalmaz, a zsírtalanított lisztje pedig 61% fehérjét. Ez a liszt még víztisztításra is alkalmas, hiszen megszűri a nem kívánt üledéket és mikroorganizmusokat.

India ősi tudománya, az ájurvéda közel 300 betegségre, problémára javasolja a moringát.

 A szárított moringalevél

- a banánnál 4szer több káliumot
- a rozsnál 4szer több élelmi rostot
- a narancsnál 4szer több C vitamint
- a tejnél 14szer több kálciumot
- a spenótnál 9szer több vasat
- a répánál kétszer több A vitamint
- és a joghurtnál kétszer több fehérjét tartalmaz.

 Mire használható a moringa levél?

 Az élsportolók legális doppingszerként fogyasztják, a teljesítménynövelő hatása miatt. Bármely korban fogyasztható, ismert mellékhatása nincs, akár kisbabáknak is adható. Miért nem akarják az óriáscégek (pl. gyógyszeripar), hogy ismertté váljon a moringa?

A vitaminkészítmények és táplálékkiegészítők forgalmazása óriási pénzeket termel. Ha te egy cég vezetője lennél, és több száz készítményt gyártanál, átállnál-e egyetlen termékre, ami az összes többit kisöpörné a köztudatból is?

 Ugyanez vonatkozik a gyógyszeriparra is. Ezek az óriáscégek természetesen nem szeretnék, ha a moringa (minden más természetes tápanyagforrással együtt) közismertté válna. 

Egy teáskanálnyi moringapor  (INBÉ): Fehérje: 42%, Kálcium: 125%, Magnézium: 61%, Kálium: 41%, Vas: 71%, A vitamin: 272%, C vitamin: 22%

 >>>>>>>>

Ha kérdésed van: egeszsegsuli@gmail.com

 HOGYAN TUDOK EGYSZERŰEN VÁSÁROLNI
(alkalmi fogyasztó)? Nevetés

 ITT>> WEBÁRUHÁZ

Továbblépést engedélyezzd

a böngésződben!

Később is csatlakozhatsz a törzsvásárlói, vagy az ajánlói körhöz!

* * * * *

Az Ayura termékek tartós hatásához, a valódi "takarításhoz"  
felerősődéshez és a "karbantartáshoz" legalább három hónap kell!

Negyven év felettieknek bölcs elhatározás, ha folyamatosan fogyasztják a termékeket, mivel a szervezet mozgósító és védekező immun-tartalékai már fogyóban vannak. Hatvan év felett (és betegség esetén) a megemelt adag ( napi 50-90 ml) javasolt, a "tartalékékok" visszatöltése és újjáépítése érdekében.

+ + + + +

HOGYAN TUDOK 
OLCSÓN VÁSÁROLNI 
(rendszeres fogyasztó)! Vigyor

Továbblépést engedélyezzd 
a böngésződben!

Kipróbálod, tapasztalatokat szerzel, 
megismered a termék összetevőit, és 


AZ AJÁNLÓ PARTNERÜNK LESZEL 

**************

Közvetlen Regisztrációhoz kattints ide! 

Törődj többet egészségeddel. 

 

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet