Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A Honlap témái egymásra épülnek. Járd végig, mint egy iskolát.

Vajon megismerhető az öregedés tényleges oka ?

Lassítható e valaha ez a folyamat?

Erre ad választ az alábbi videó

Az előadás második része is érdekel

 

Gondolkodtál már azon, hogy miért néznek ki néhányan fiatalabbnak a koruknál? 

A videóban említett cég tudósai megtalálták a folyamat tudományos magyarázatát,
és a megoldást isIsmereteink azt igazolják, hogy a napsugárzás és a szennyező anyagok okozhatnak szabadgyökökhöz hasonló károkat és felgyorsítják a bőr öregedési folyamatát. Ugyanakkor sokan azok közül, akik gondosan kerülik a napsugárzást mégis gyakran tapasztalják az öregedés indokolatlan felgyorsulását.

A cég kutatásai feltárták a bőr öregedésének egy mindeddig rejtve maradt BENNÜNK REJLŐ okát. Ez a bőr mélyrétegében lévő belső öregítő tényező megállás nélkül szabadgyököket termel, és egyre intenzívebben a kor előrehaladtával.

Ám a napsugárzással ellentétben, ez elől nem lehet elbújni. Mennél több a szabagyök, annál jelentősebb a bőr károsodása, megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, elszíneződik, foltosodik és az öregedés további látható jelei jelennek meg rajta.

Kizárólag a cégtől függő SZABADALOMMAL rendelkező kor-lakat technológiája képes lelassítani a szabadgyökök termelődését közvetlenül a forrásuknál, ezáltal lehetővé téve Önnek, hogy kezében tartsa bőrének jövőjét!

Engedje hát, hogy tudományos eredményeink az Ön szépségének titkává váljanak és a kor-lakat technológiát alkalmazó iontoforézis készülék a  (Arckezelő) különleges  gélek segítségével valódi kora örökre rejtve maradjon!

 

Ha érdekelnek a részletek-> Kapcsolat

 

 


Az alábbi hirdetésekkel a honlap létrehozója többnyire nem azonosul.

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet