Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

 Érzelmi Felszabadítás (Szabadság) Technikák

EFT

Az EFT egy alternatív (tapasztalati), öngyógyításra és személyiségfejlesztésre alkalmas módszer, mejnek alkalmazása során az energiaáramlás, ezáltal az öngyógyító képesség javul a testünkben.

Az EFT mögött az az elmélet áll, hogy minden rossz állapotunkkal (érzetünket), így a betegségeinkkel is a testünk energia-áramlásának zavarai összefüggésbe hozhatók. Ezekkel (érzetek) érzelmi típusú kapcsolatunk is van. Tehát ha a testünk energia-áramlási rendszereiben (megszűnik) nincs  blokkolás, akadályozó csomópont, akkor jó a közérzetünk és a teljesítményünk, és testünk meggyógyítja magát. Ezt hívhatjuk egészség képességnek. Ha zavar van ezt érezzük és érzelmekkel kísérjük (sokszor rontjuk a helyzetet).


“Minden negatív érzés oka a test energiarendszerében bekövetkezett egyensúly felbomlása.”Az EFT "kezelés" (körök, ciklusok) során az úgynevezett meridián pontok (egy részét) kopogtatjuk, rezgéssel aktivizáljuk, ezáltal és a "kapcsolatok szóbeli (szintén rezgés) rendezése" által javul a test energiarendszerének működése. Ez az eljárás az EFT gyakorlói szerint (tapasztalat) jó irányba megváltoztatja a szervezet energiarendszerét és helyreállítja azt, a közérzetünk pedig megjavul.

 

 

AZ ELJÁRÁS

(Kattints ide, (külön lapon) hogy követni lehessen az ábrát)

EFT magyar-nyelvű kézikönyv

PROBLÉMA Meghatározása És Minősítése

A "kezelés" szót használjuk, ez nem azonos az orvosi, vagy természetgyógyászati kezelés eljárások tartalmával és azokat nem helyettesíti! Itt a kezelés egyszerűen annyit jelent, hogy gondolunk az adott egészségi, lelki, vagy fizika problémára, és figyeljük, hogy az (ábrán jelölt) érzékeny (test) meridián pontok eljárásszerű kopogtatása során, hogyan változik az érzetünk a probléma mértékéről! Igyekszünk addig "kopogtatni" (körök) ameddig a lehető legkisebb értékre (10-0) lecsökkentjük az érzetet.

Először is azonosítani kell az adott érzelmi vagy fizikai problémát vagy kérdést. Fókuszba kell állítanunk (hogyan nevezzük magunkban) a probléma jellegét (megnevezését) és az érzelmet vele kapcsolatban, mint a "harag", "bűntudat" "aggodalom", vagy "szomorúság". Ha nem tudsz nevet adni az adott érzésnek, csak hívd, hogy "ez az érzés...", vagy "ezt a probléma...." és gondolj rá helyileg.

Fizikai fájdalmat és rossz közérzetet is lehet "kezelni" EFT ™-vel. Egyszerűen írd le a problémát, úgy mint  ez "sinus fejfájás", "derékfájás", vagy "arthritis fájdalom a bal térden." vagy "vérkeringési zavar az agyban", vagy "tompa kellemetlen szúrás a mellkasban".

Ezután (az érzeti) intenzitását arányát (mértékét) kell meghatározni a probléma skálán 0-10, 10 a legintenzívebb és a nulla, vagy hogy nem érzékelhető intenzitás egyáltalán. Ezt a skálát 0-10 hívják gondolati felhőnek (szubjektív egység zavara), és használja minden EFT ™ eljárás.

EFT TÁBLÁZATOK (innen gépi fordítás)

Ezek a "tér-képek" állnak rendelkezésre HTML és PDF formátumban. Nyugodtan nyomtathatók ezek a rajzok ha az elérhetőségünk rajta van

Kattintson a képre nagyobb lesz a kép

A bővebb megértés érdekében, ha a részletekre is kíváncsi vagy>>

12 EFT lecke Oktatási anyag magyarul
http://emk.hu/wp-content/uploads/2010/03/12-EFT-lecke.pdf

Alapreceptet: Irányítsd gyógyító szándékodat az érzelmi vagy fizikai problémára a megfelelő Ráhangolódással és Emlékeztető mondattal. Ahol csak lehetséges légy specifikus, és irányítsd az ÉFT kezelést azokra az érzelmi töltéssel rendelkező eseményekre, amelyek okozói lehettek a problémának.

Ha szükséges, légy kitartó, és ismételd meg a kezelést újra és újra,mindaddig, amíg valamennyi aspektust sikerrel fel nem oldottál. Alkalmazd minden felmerülő problémára!

ÖSSZETEVŐK # 1: A SETUP

Két részből áll az alkalmazás:

 1. Ismételje meg egy Elfogadás nyilatkozat 3X, míg ...
 2. Folyamatosan dörzsölte a seb Spot vagy menetfúró tha Karate Chop pont.

A Elfogadó NYILATKOZAT követi formátumát elismerve, hogy problémája van, majd megerősítve, ön-elfogadás. Az alapértelmezett beállítás a nyilatkozatot, "Bár van ez a ..........(pl fejfájás) probléma, én mélységesen és teljesen elfogadom magam."

Többek között>>

"Bár én ezt a sinus fejfájás, én mélységesen és teljesen elfogadom magam", és a

"Bár én ezt a haragot Én mélységesen és teljesen elfogadom magam.

"Nem számít, hogy hiszel az állítás vagy sem, csak mondani. És ez hatékonyabb kiemelni a "mélyen és teljesen. "

Ahhoz, hogy megtalálja a fájó SPOT, helyezz el két keze ügyében a homorú a nyak. Akkor megy egyenesen a mellkas körülbelül három hüvelyk, akkor át mindkét oldalán három hüvelyk. Ez a hely lehet egy kicsit fáj. Ha ez tényleg fáj, dörzsölje a másik oldalon a mellkas, vagy érintse meg a Karate Chop pont.

A KARATE KMOP pont a húsos része, a kéz alatti kívül a kisujj, a terület, amely felvette a kapcsolatot, ha csinál egy karate chop mozgás oldalán egy tábla. Érintse meg, hogy a helyszínen két ujját a domináns kéz, miközben megismétli a telepítési utasítás háromszor. Vagy a Karate Chop Point, vagy a seb Spot lehet használni a telepítés alatt.

ÖSSZETEVŐK # 2: A Önmetszo SEQUENCE

A megérinti sorozat

Végezze el a koppintás Sequence megérintésével ötször minden egyes alább felsorolt ​​pontok (lásd a táblázatot) , míg ismétlése emlékeztető mondat és koncentrálva a problémára. A legjobb Emlékeztető kifejezés egy pár szót leírást a az érzelem vagy a probléma megnevezett telepítési nyilatkozatot. Kezdje megérinti a Szemöldök Point, és kövesse adiagram felülről lefelé, befejező a Karate Chop pont.

 1. EB = Szemöldök
    1. SE = oldala Eye
    2. UE = Az Eye
    3. UN = Az Orr
    4. CH = Chin
    5. CB = kulcscsont
    6. UA = Under Arm
    7. TH = oldala Thumbnail
    8. IF = oldala Index Finger Nail
    9. MF = oldala középső ujj Nail
    10. LF = Side Little Finger Nail
    11. KC = Karate Chop pont

Megérintheti a pontok mindkét oldalán a test, akkor is átáll során a sorrend. Érintse meg csak annyi, hogy ösztönözze az energia, ne érintse meg elég nehéz kárt magad.

ÖSSZETEVŐK # 3: A 9 Színskála ELJÁRÁS

A megérinti sorozat

A 9 Gamut eljárása agy-mérlegelést, amely magában foglalja szemmozgások, dúdolt, és a számolás.Mindig kövesse a 9 Gamut egy másik kör megérinti ez növeli a hatékonyságot, EFT ™ és siet haladást.A 9 Gamut nem mindig kell vonni a folyamatba.Azonban, ha nem kap mentességet az első két lépés az EFT ™, akkor is a 9 Gamut majd egy újabb érintésével.

Először keresse meg a Gamut pont a kézfejen azáltal, hogy az öklét és a rajz egy háromszög vissza az ujjpercek alján a baba ujj és a gyűrűsujj. A depresszió a közepén ez a háromszög néven ismert Gamut pont (lásd a táblázatot) . Tartsa szem előtt hangolt a probléma, érintse meg a Gamut Point folyamatosan, nézz egyenesen előre, és:

 1. Zárja szemét
 2. Nyitott szemmel
 3. Nézz le a földre, hogy a jobb
  (tartsuk a fejét folyamatosan)
 4. Nézz le a földre a bal
  (fej állandó)
 5. Roll szemed körbe
 6. Roll szemét az ellenkező irányba
 7. Hum 5 másodperc egy dal (mint például a Boldog születésnapot)
 8. Gróf 1-5
 9. Hum 5 másodperc egy dalt újra.

ÖSSZETEVŐK # 4: Ismételjük Meg az Önmetsző SORRENDET

Kopogtassa (két újjal) öt-hét alkalommal a következő pontokat, míg ismétlése emlékeztető mondat és összpontosítva a problémát:

 • EB = Szemöldök> SZÖ
 • SE = Szemek sarkai> SZS
 • UE = A szem alatt > SZA
 • UN = Az orr alatt >OA
 • CH = A száj alatt
 • CB = A kulcscsont alatt
 • UA = Under Arm
 • TH = oldala Thumbnail
 • IF = oldala Index Finger Nail
 • MF = oldala középső ujj Nail
 • LF = Side Little Finger Nail
 • KC = Karate Chop pont

Magyar: SZÖ, SZS, SZA, OA, ÁP, KCS, KA, MA, HU, MU, KöU, KU, KK,

Egyszer egy teljes kör EFT ™ teljes, vegyünk egy mély lélegzetet, és összpontosítani az érzelem vagy fizikai probléma volt foglalkozik. Mértéke az intenzitás az eredeti probléma, vagy kérdés a 10-skála. Majd összehasonlítani ezt a számot az eredeti minősítés, mielőtt elkezdte EFT ™. Akkor sem érezni COMPLETE megkönnyebbülés, részleges mentesség, vagy sem enyhülnek.

Ha nincs teljes mentességet, ha tapasztalt, néhány pillanat, az ereje EFT ™! A konzervatív oldalon még néhány fordulót megérinti segíthet hatékonyságának a folyamatot, és biztosítja, hogy az eredeti problémát nem tér vissza.

Ha van részleges mentességet az intenzitást, a többi a probléma kell foglalkozni egy másik kerek vagy annyira a EFT ™. A következő fordulóban, fontos, hogy állítsa be a telepítő nyilatkozat és az emlékeztető kifejezés, hogy foglalkozzon a többi érzelem vagy érzés.Használja megfogalmazás hasonló, "Bár van még az a probléma, én mélységesen és teljesen elfogadom magam" alatt a telepítés nyilatkozat.Ezután ismételje meg, "Ez a fennmaradó probléma" alatt Tapping sorozat. Ne minél több fordulót az EFT ™ szükség, amíg a intenzitása a problémát egy nulla.

Ha azt tapasztalja, sem enyhülnek után néhány fordulóban megérinti, kövesse a Tippek és tanácsok az alábbiakban.

 


 

FONTOS
Míg EFT és egyéb energia terápiák a honlapon hoztak jelentős klinikai eredményeket, meg kell még figyelembe kell venni, hogy a kísérleti szakaszban, így szakemberek és a lakosság kell a teljes felelősséget használni. Ez a Weboldal nem helyettesíti az orvosi ajánlások az orvosok és más egészségügyi szolgáltatók. Inkább az a célja, hogy ad tájékoztatást, hogy segítsen az olvasó együtt orvosok és egészségügyi szakemberek kölcsönös törekvés az optimális jólét.

 


 

Lábjegyzet,
Az információ on Ez a weboldal egy jóhiszemű effort to use of bővítése EFT és az other energy therapies to a world. Ez a weboldal képviseli az ötleteket a Gwenn Bonnell, és nem feltétlenül az a Gary Craig EFT vagy.Teljes megértése és az EFT oktató videók érhetők elhttp://www.tapintoheaven.com/EFT-home .

 


Tippek És Tanácsok (gépi fordítás)

A Basic EFT recept egy erőteljes eszköz, mintegy 80%-os tényleges mindent - az egész fórumon.

Hidd el, én már a EFT 1998 óta a magam és mások - a sokféle kérdés - csodálatos eredményeket.

Persze, néha megtapasztaljuk az "egyperces csodákat." Úgy tűnik, csak most az energia áramlik át a test eltűnik sok kérdés azonnal.

Mégis, néha úgy tűnik, hogy továbbra is beragadt után is perc, vagy óra, az EFT. Ha tudod, hogyan kell kezelni akadályok - vagy még jobb kezdeni megtekintésekor akadályok, mint a közúti jelzések mondom, mit kell egyértelmű, hogy hol akarsz menni - EFT lesz még effefctive.

1) Jobban Körülhatárolt

Az egyik leggyakoribb hibák által EFT ™ újoncok is széles körű címkék problémák, majd elbátortalanodjanak az eredménnyel.

Az ilyen kérdések, mint a "Nem jó kapcsolatokat", "nem tudok lefogyni", vagy "Apám mindig is bántalmazott engem" tűnhet, de konkrét valójában nagyon általános, vagy globális.

Finding KÜLÖNLEGESSÉGEK minden ilyen probléma felveti különböző szempontok, amelyek hozzájárulnak a kérdést.

Ezeket a szempontokat lehet kezelni, és számolni egyenként, amíg a teljes alapítvány támogatja a probléma összeomlik.

Például, mondhatni "Bár már ez az érzés a elégtelensége a kapcsolatokban, én mélységesen és teljesen elfogadom magam" bizonyulhat további segítséget jelentett, hogy "Annak ellenére, hogy a minta a rossz kapcsolatok."

Amikor a munka súlya kérdésekkel, akkor a cím bizonyos sürgeti vagy egészségtelen étkezési szokások, vagy akár a szorongás alapjául szolgáló súlyt problémát.

És "Bár én ezt a haragot az apám kínos nekem a 15. születésnapi partiján," fogja tisztázni ezt a kérdést gyorsabb, mint a "Annak ellenére, hogy apám bántalmazott engem."

Gyakran látni előrelépést szempontokat ad ösztönzést Folyamatosan dolgozunk a probléma.

2) KEZELNI SZEMPONTOK KÜLÖN

Szempontok néha úgy tűnhet, mint látható akadályok, mert úgy tűnik, hogy akadályozza haladást.

Néha, mint kezeljük érzelem, egy másik aspektusa a ugyanaz a probléma merül fel.

Minden szempontból egy új része a problémának, hogy foglalkozni kell, mielőtt a teljes megkönnyebbülést.

Legyen tisztában a kapcsolási szempontok!

Néha, amikor megérinti a fájdalom, például a fájdalom is csökkent, de fájdalom vagy szorító érzés marad a helyén.

A fájdalom vagy merevség egy másik szempont, hogy foglalkozni kell külön-külön a fájdalom.

Amikor érzelmek vagy a szempontból változást, ne érintse meg és módosíthatja a telepítési nyilatkozatot, és emlékeztető kifejezés-e az új érzés, vagy szempont.

3) Perzisztens

Akár dolgozik, egy bizonyos szempontból, vagy egy általános probléma, kitartás néha a siker kulcsa.

Bár lehet, lásd "instant" sikert EFT ™ néhány probléma, sokszor a kreativitás és a türelem a különbség a kudarc és a siker.

A legfontosabb, hogy igazi siker az, hogy a kérdés, hogy a 0, nem csak megáll a 2 vagy 3.

Légy rugalmas, kövesse érzelmek vagy fájdalom, mert változtatni egy munkamenet során, mivel ez gyakran szimbolikus az új szempontok és kérdések igénylő kezelést egy munkamenet során.

Kérdezi : "Mit jelent ez emlékezteti Önt?""Amikor volt az első alkalom, hogy érezte magát, mint ez?" vagy akár "Mi az életed a fájdalom a nyak?" (kezelésekor nyaki fájdalom) gyakran hozza fel vonásai, amelyek hozzájárulnak a problémához. ****** **** érdeklik helyettesítő EFT ? Olvassa el Surrogate Tapping awww.tapintoheaven.com / surrogateEFT

  


 

(Angolul): HTML PDF (A Print) (Spanyol): HTML PDF (A Print) További térképek, beleértve az EFT Shortcut Chart és  EFT diagramok más nyelveken, kérjük, látogasson eltapintoheaven.com / grafikonok

 

 


 

ÖSSZEFOGLALÓ

Az Alapelmélet “Minden negatív érzés oka a test energia-rendszerében bekövetkezett egyensúlyfelbomlás.

”ÉFT dióhéjban:

 • Memorizáld az Alapreceptet.
 • Irányítsd gyógyító szándékodat az érzelmi vagy fizikai problémára a megfelelő Ráhangolódással és Emlékeztető mondattal.
 • Ahol csak lehetséges légy specifikus, és irányítsd az ÉFT kezelést azokra az érzelmi töltéssel rendelkező eseményekre, amelyek okozói lehettek a problémának.
 • Ha szükséges, légy kitartó, és ismételd meg a kezelést újra és újra, mindaddig, amíg valamennyi aspektust sikerrel fel nem oldottál.
 • Alkalmazd minden felmerülő problémára!

Az alaprecept

1. A Ráhangolódás .. ismételd el háromszor az affirmációt: „Bár van ez a …………………………, mégis mélyen és teljes egészében elfogadom magam.”mialatt egyfolytában dörzsölöd az Érzékeny pontot, vagy pedig a Karate kézélt kopogtatod.

2. A Szekvencia….kopogtass mintegy hétszer a következő energiapontokon, mialatt az Emlékeztető mondatot megismétled valamennyinél

SZÖ, SZS, SZA, OA, ÁP, KCS, KA, MA, HU, MU, KöU, KU, KK,

3. A 9-es Skála eljárás..folyamatosan kopogtasd a Skála pontot mialatt a következő műveleteket hajtod végre:

(1) Csukd be a szemed,

(2) Nyisd ki a szemed,

(3) Nézz jobbra le

(4) Nézz balra le,

(5) Forgasd a szemed körbe,

(6) Forgasd a szemed körbe az ellenkező irányba,

(7) 2 másodpercig dúdolj egy dalt

(8) Számolj 5-ig,

(9) Dúdolj megint 2 másodpercig

4. A Szekvencia (újra)…kopogtass mintegy hétszer a következő energiapontokon, mialatt az Emlékeztető mondatot megismétled valamennyinél

SZÖ, SZS, SZA, OA, ÁP, KCS, KA, MA, HU, MU, KöU, KU, KK,

FIGYELEM: a pótlólagos körök során változtasd meg az Alapállítást (a Ráhangolódás affirmációja), és az Emlékeztető mondatot oly módon, hogy azok azt fejezzék ki, hogy most már csak a probléma maradékán dolgozol.

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet