Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Döbbenetes becslés a várható (nem csak nyugdíjas) közeli jövőről!

A jó egészséghez az aggódásmentes, kezelhető közeli jövőről alkotott kép és
az életed irányítási képességének megtartása is hozzá tartozik!

Ez a lap csak a felelős, aktív öngondoskodásra hajlamos, nyitott embereknek szól!
kérem, ha nem vagy ilyen kíméld az idegeidet és ne nézd tovább!! 
(Én figyelmeztettelekVigyor)

A lap linkje: http://egeszsegsuli.hu/gondolj-a-jovodre

Lehet, hogy Nyugdíjcsőd közeleg? Van megoldás!!


A honlapon lévő tájékoztatás nem üzleti célú!

Ha ide kattintottál, vagy levélben kaptad ezt a linket, az nem véletlen, (a vonzás törvénye szerint>A TITOK.. a ). Hidd el ez egy szerencsés nap a számodra! A riportban elhangzott következtetések a nyugdíjproblémáról már jónéhány évvel ezelőtt megjelentek a sajtóban (kb. 10 éve volt egy 5 perces infó filmecske is erről, a "hangya és a tücsök" példával, kattints rá!). " Ingyen ebéd márpedig nincsen" mondják a filmben. Azt becsülték, hogy 2013-tól jelentkeznek a bajok.

Született is akkoriban (10 évvel ezelőtt) egy államilag támogatott megoldásféle (csak a pályakezdő fiataloknak kötelezően). Azóta a helyzet sokat romlott. Az a "megoldásféle" (egyéni biztosítós nyugdíjszámla, nyugdíjpénztárak) csak gyenge próbálkozás  volt a probléma kivédésére, ma már nincs meg ez a lehetőség sem, mindenki tudja miért, és hogyan szűnt meg (kártérítés nélkül államosították). Ma már látjuk, ahogy egyre közelebb a 2013, egyre nagyobb a csend.

Ma sokan ijesztgetésnek veszik a riportban elhangzottakat, pedig minden normális szakember határozottan alátámasztja ezeket a tényeket (nézz utána). Aki nem veszi komolyan az Ő dolga. A struccpolitika várhatóan stresszt, szegénységet (és betegséget is) jelenthet! Vajon van megoldás?

Határozottan állítom hogy van jó, eredményes, biztos hátterű, és tisztességes lehetőség, amit az érdeklődők 30% már most igénybe vesz, ez az arány hétről hétre nő. Sokan a kereseti lehetőséget látják elsősorban, ami csak az előnyök egyik fele. Ez a megoldás a jelképesen említett 2011-es év elejei nyugdíj-megtakarítási "einstand" következményeinek megszüntetésére is alkalmas, sőt, sokkal több és jobb (de erről majd a tájékoztatón)!. Ha Te egy öngondoskodásra képes aktív embernek érzed magad, és kíváncsi vagy a részletekre ismerd meg, gondolkozz el rajta, és ne habozz! Ha megkeresel (adatlap) megadom a tájékoztató helyszínéről és időpontjáról az információt !

Megér két órát (meg esetleg egy álmatlan éjszakát) hogy megismerd és megértsd a jó megoldást, és gyorsan dönts. Én miután meghallgattam a tájékoztatót, végiggondoltam az életemet, ilyen ösztönző és egyszerű lehetőséget még nem kaptam, megnéztem még egyszer a fenti videót, és a bemutatóban elhangzottal összekapcsolva "leesett" a lényeg (kettő az egyben?). Nagyon komoly háttérrel rendelkező zseniális konstrukció, szerintem! Engem főleg áttételesen érint a dolog, de a családomban sokan vannak, akikért aggódok, és segíteni szeretnék rajtuk a tudással és a lehetőséggel, amit itt megismertem.

Ne habozz, az ismeret megszerzésére csak a szabadidődből kell két órát fordítani.

További részletes információt, csak kizárólag a szóbeli személyes
(online videokonferencia is) tájékoztatásnál kapsz.

A videóban a tanácsadó szakértő is csak személyesn kozultált. Nem akarok magyarázkodni, hogy ez mi ...és miért nem....és mi nem.., mert ez csak személyesen működik. Ez csak egy jó megoldás számodra!. Kattints az optimális megoldást keresek dobozra!

A további kapcsolattartás és forrásod a harmadik  lehetőségen keresztül lehet! Bizony 2+1, vagy három az egyben!

A JÖVŐD A TÉT

OPTIMÁLIS MEGOLDÁST KERESEK

egeszsegsuli@gmail.com

Utóirat:

Feltehetnéd a kérdést akkor  mi lesz a Te majdani állami nyugdíjaddal!

Tudom, hogy ez nem vicces. Egyszerűen csak elfelejtettek mostanában szólni, hogy 2012-től, amikor az ötvenes években születettek nagy létszámú nemzedéke, a “Ratkó korszak” korosztályai mennek nyugdíjba, felborul a nyugdíjasok és a keresők aránya. Messze nem lesz elég a pénz, még a mai szerény összegű nyugdíjak finanszírozására sem, és a helyzet évről évre csak romlani fog. Az alkotmányba azért vették be, hogy a gyermek köteles eltartani a szülőjét. De miből?

Azt gondolod, hogy még nem érdemes erről gondoskodni? Az emberek 30%-a már látja, hogy baj van és dönt! Nézz szembe a tényekkel, főleg akkor, ha még nem múltál el 45 éves. Ha eddig viszonylag jól keresetél, vagy vállalkozó vagy, akkor is el kell búcsúznod attól az illúziótól, hogy majd a nyugdíjadból mész valamire. Ha már elmúltál 45 éves, akor már ketyeg az óra. Minél később keresel öngondoskodási megoldást, annál nehezebb lesz finanszírozni. A családodnak is segíthetsz azzal a tudással amit nálunk megszerezhetsz.

kisvállalkozó réteg is nagy bajban van, akik többnyire kényszerből kerültek ebbe a helyzetbe. Egy szakértői csapat  ezzel a réteggel is foglalkozott. A summás megállapítás szerint >> több mint 800.000 minimálbéres kisvállalkozó az érintett! A mai helyzet szerint 30.000 Ft körüli (inkább kevesebb) nyugdíjhoz fognak a befizetéseik után jutni! Döbbenetes! A szakértővel folytatott beszélgetést (m1 TV) megnézheted itt.

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet