Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

Jézus arcképe, a lepelkép alapján

Ez a kép egy eredeti lenyomat (fénykép-szerű),

Nem az emberi hamis képzetet alkotta, nem bállványkép,
(mietőtt még bármelyik keresztény hívő citálná a bibliát!)

Nézz a szemébe fordulj hozz, úgy mint gyermek (fiú) a tanítóhoz,
és mondj el egy imát, kérést, köszönetet, az egészségedért, a családodért!!
(A4, vagy A5 méretű, merített papiros vagy fotólapos nyomatot rendelhetsz
a kapcsolati adatlapon. Írd a megjegyzésbe, hogy: Jézusképet kérek  A/5 ..db)

Jézus Krisztus eredeti képmása! Ez a gafika  a Torinói  lepelképről készült, a lenyomati pontok alapján automatikusan, emberi kéz beavatkozása nélkül. A lepellenyomat (lepel) eredetiségét a kereszténységet támadók, tudományos maszlagokba csomagolva folyamatosan próbálják megcáfolni.

A legfontosab érvük, hogy a lepel sarkaiból vett minta kormeghatározásos vizsgálata nem igazolja, hogy az erekje valódi. Az az újkeletű felfedezés, - hogy a sarokrészek egy templomtűznél megsérültek, és újraszőtték őket (mikroszkóp alatt jó látható), és a vizsgálatokkal a toldalékot vizsgálták - mintha nem is létezne. Továbbra is a hamis kormeghatározást tartják a meghatározónak. A hívők millióit nem érdekli ez a kihitű játék, remélem téged sem.

Az öregkor (keresztény) gyümölcsei

"Akkor teste fiatal, erőtől duzzad, újra kezdi ifjúságának napjait." (Jób 33:25)  Az öregkor valójában nem más, mint a legemelkedettebb szempontok szerinti elmélkedés Isten igazságairól. Ismerd fel, hogy végtelen utazáson veszel részt, fontos lépések sorozatát teszed meg az élet szüntelen, fáradhatatlan, végtelen óceánjában.

"Akkor elmondhatod az énekessel: Még a vén korban is gyümölcsöznek; kövérek és zöldellők lesznek. (Zsoltárok könyve 92:15)"

De a Léleknek gyümölcse: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség. 

Az ilyenek ellen nincs törvény, csak érte. (Pál lev. a Galátziabeliekhez, 5:22-23)

A határt nem ismerő, Végtelen Élet fia és az Örökkévalóság gyermeke vagy.

Hasznos szempontok

1. A türelem, kedvesség, szeretet, jóakarat, öröm, boldogság, bölcsesség és megértés olyan minőségek, amelyek sohasem öregszenek meg. Ápold és fejleszd őket, és maradj fiatal testben és lélekben!

2. Kutatóorvosok szerint a múló idő hatásai miatti neurotikus félelem nagy valószínűséggel kiválthatja a korai öregedést.

3. A kor nem azonos a szálló évek múlásával; a kor a bölcsesség hajnala az ember elméjében.

4. A 65-95 év közötti kor könnyen lehet életed legtermékenyebb időszaka.

5. Örömmel köszöntsd éveid számának gyarapodását. Növekvő életkorod azt jelenti, hogy egyre magasabbra hágsz az élet végtelen ösvényén.

6. Isten az Élet - a te életed. Az Élet mindig megújítja önmagát, örökké tart és elpusztíthatatlan - az élet mindannyiunk realitása. Örökké élsz, mivel életed Isten élete.

7. Lenyűgöző bizonyítékok szórnak a halál utáni életről. Tanulmányozd városod közkönyvtáraiban a nagy-britanniai és amerikai Pszichikai Kutatások Társasága Közleményeit. A munka kiemelkedő szakemberek szakadatlanul (több mint 75 éven át) folytatott tevékenységének eredményein alapszik.

8. Elmédet nem láthatod, mégis tudod, hogy van elméd. Szellemedet sem látod, de tudod, hogy a küzdőszellem, az alkotóművész szelleme, a zenész szelleme, a szónok szelleme valóság. Ugyanilyen valóság a szívedben és elmédben létező jóság, igazság, szépség szelleme is. Nem láthatod az életet, de tudod, hogy élsz.

9. Az öregkor valójában nem más, mint a legemelkedettebb szempontok szerinti elmélkedés Isten igazságairól. Az öregkor teljesebb örömöket kínál, mint a fiatalság. Elmédet szellemi és lelki atlétika foglalkoztatja. A természet lelassította testedet, így alkalmad nyílik, hogy az isteni dolgok felől elmélkedj.

10. Csak akkor számítgatjuk egy ember éveit, ha már semmi másra sem számíthatunk tőle. Hited, meggyőződésed sosem pusztul el.

11. Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. Olyan erős vagy, amilyennek hiszed magad. Olyan hasznos vagy, amilyennek tartod magad. Annyira vagy fiatal, amennyire gondolataid fiatalok.

12. Őszülő hajad - érték. Nem ősz hajszálaidat bocsátod áruba. A hosszú évek során felhalmozott tehetségedet, képességeidet, bölcsességedet kínálod.
13. Sem a diéta, sem tornagyakorlatok nem őrzik meg fiatalságodat. Ahogy az ember az ő szívében gondolkodik, olyan ő.

14. A megöregedéstől való félelem fizikai és szellemi leromláshoz vezethet. Amitől legjobban féltem, íme, bekövetkezett.

15. Akkor öregszel meg, ha megszűnnek álmaid, ha elveszíted érdeklődésed az élet iránt. Akkor öregedtél meg, ha ingerlékeny, bogaras, zsémbes, kötözködő vagy. Töltsd meg elmédet Isten igazságaival, és sugározd az Ő szeretetének napfényét - ez a fiatalság.

16. Tekints előre, hiszen mindenkor az élet végtelenjét fürkészed.

17. Nyugdíjazásod új vállalkozás. Kezdj friss tanulmányokat, érdeklődj új dolgok iránt! Megteheted mindazt, amire nem értél rá, mert idődet lekötötték mindennapi megélhetésed gondjai. Szenteld figyelmedet az élet élésének!

18. A társadalom hasznos tagja légy, ne a foglya. Ne rejtsd véka alá tehetségedet!

19. A fiatalság titka a szeretet, öröm, belső béke és nevetés. Teljes öröm van Őnála. És nincsen Őbenne semmi sötétség.

20. Szükség van rád. A legnagyobb filozófusok, művészek, tudósok, írók és más hírességek 80 éves koruk után is alkottak, dolgoztak.

21. Az öregkor gyümölcse a szeretet, béke, türelem, gyengédség, jóság, hit, szelídség és mértékletesség.

22. A határt nem ismerő Végtelen Élet fia, az Örökkévalóság gyermeke vagy. Csodálatos vagy!

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet