Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

A remény miatt.....!! 

Néhány ismerősőm is fogja volt ennek a gyilkos kórnak, szenvedésüket mélyen átérzem, Nem tudok segíteni mással, csak azzal ha közzéteszem, és ajánlom az általam hitelesnek tartott segítő információkat erről a szörnyűségről. Minden érintett használja saját felelősségére, óvatossággal. Az ajánlott alapvető lúgosításra (pH mérleg) oldalainkon sok praktikus információ találtató. Az biztos hogy tudatos és összehangolt "akciót" kell indítani!!  Ezek a cikkek és a könyvek, már sok életet mentettek meg, és sok hitett erősítettek abban, hogy lehet megoldásokat találni! ...

a., INDIAI "kezelésamit (a gyógyszergyártók) üldöznek mert eredményes!

b., Segíts magadon, elsődleges források (Ayura)
természetes, gyümölcs flavonoid tartalmú készítményekről 
(gránátalma, aszalt szilva) kutatási eredményekről:

Részletek: Dr. Boda Éva cikkei ParaMedica Egészség Magazin

http://www.herbahaz.hu/magazin/onkologia/termeszetes_eredetu_anyagok_az_onkologiaban_i.

#       #       #        #       #       #        #

 

c., Egyetlen (részletes) válasz a rákra Részlet Dr. Leonard Coldwells Könyvek:

Gépi fordítás az alábbiakban az eredeti cikkből! 

Eredeti : http://drleonardcoldwell.com/cancer/only-answer-to-cancer/

"Egyetlen" válasz Rákra

"Az egyetlen válasz Rák felülvizsgálták, és hogyan gyógyítható anyám májrák.

Hivatalosan is megjelent a világban Wellness jelentés 2008 és egyéb kiadványok és beszédek:

"Én € ~ sajnálom te sújtotta ezzel a problémával. Tapasztalatom szerint mindig van remény, amíg nem adnak fel, aktívak maradjanak, és folyamatosan küzdenek, amíg a kormány marad ki az utat, hogy az optimális egészség!

Az én tapasztalatom szerint a kötelező kezelése vágás nevű műtét, égő úgynevezett sugárzás vagy mérgezés nevezett kemoterápia vezet hihetetlen horror, elvesztése az életminőség, a hatalmas a betegség és legfőképpen embertelen szenvedés és a korai halál.

Az a véleményem, hogy a "kémiai orvosok" nincs gyógymód, és véleményem szerint a legtöbb ember jobban járna, kezelés nélkül, mint az összes vágás, mérgezés vagy égő.

A promóció a korai felismerés, mondván, hogy megmenti az életét, vagy mell, az én tapasztalatom, szemenszedett hazugság. Milyen Ive tanúja, hogy a korai felismerés egyszerűen azt jelenti, azonnal kezdetét károsodását kötelező kezelések és a veszteség az életminőség, a fájdalom és a szenvedés és a halál embertelen.

Miért tudom ezt? Én gyógyítható anyám a májrák volt a terminálban állapotban több mint 30 évvel ezelőtt nem a műtét, kemoterápia vagy sugárkezelés. A gyógyító kezelés teljesen természetes, és a költségek kevesebb, mint $ 3,000.

A törvény nem engedi meg, hogy gyakorolni a technikákat vezettek engem gyógyítani betegeket heteken belül, és gyakran nap. A teljes költségek általában nem éri el $ 5000 dollárt, és a legfontosabb része a tervnek körül forog az egészséges táplálkozás, gyógynövények és kiegészítők.

Nyugdíjba mentem dolgozni a betegek 2 okból: az egyik az állandó megszorítások és a támadások a kormány, gyógyszeripari cégek, valamint az egészségügyi ágazat. Még annak ellenére, hogy a vezető szakértők véleményét, és a legmagasabb a rák gyógyulási arány a világon! A másik ok, amiért visszavonult az volt, hogy képes tanítani, a kutatás és a nevelés, és hogy megszabadítsa a világot a rák.

Ígéretet tettem, hogy Isten, amikor gyerek voltam. Imádkoztam vele, amikor anyám még egy fájdalom támadást, és úgy tűnt, hogy meghaljon, hogy ha ő segített nekem, hogy gyógyítja az anyám, én tölteni az egész életem, hogy segítsen más anyák és apák és gyermekeik. Én segítenék őket, így akar menni az azonos fajta fájdalom, hogy én és a mamám volt, hogy menjen át. Ő válaszolt imádságok és ezért Im erre a küldetésre ma.

Mivel az összes 7 testvérek Anyám rákos volt, és a nagymamám rákban haldoklik, és még az apám és mostohaapjával rákban haldoklik tudom mondani, hogy Im biztos senki másnak nincs a mennyiségű tapasztalat a rák, hogy van. Láttam, hogy a család tagjai, fia és unokája a kezdetektől fogva, amíg megölték a rokonok.

Az én időmben láttam több mint 35.000 beteg, és már több mint 2,2 millió szeminárium résztvevői, amely azt írta nekem, küldés észrevételeiket és élettörténetek. Én már több mint 7 millió olvasói a hírlevelek és jelentések. Én vagyok az orvos, amely, véleménye szerint vezető szakértők, a legmagasabb a rák gyógyulási arány a világon.Sőt, meggyőződésem, tudtam gyógyítani legalább 90%-a rákos betegek, ha az volt a jogi platform dolgozni ezekkel az emberekkel a "Dr. Coldwell Way." Mindaddig, amíg a beteg hajlandó és még mindig képes nem kerül amibe kerül és nincs műtét, kemoterápia vagy sugárzás, nincs ok nem lehet rák gyógyítható a legtöbb ember.

Biztos vagyok benne, tudtam gyógyítani őket belül hét vagy néhány hónap. De mivel a törvény, és az is, hogy a pénzt a szenvedés és akár halált is okozhat, ne engedje meg, hogy veled bánjanak, ahogy én tudom, hozna eredményt, azt jogilag sem tudom, hogy mit kell csinálni, vagy nem csinálni. Amit, hogy az orvosi szakma és a gyógyszeripar védi a billió dolláros Rák ipar. Ők "a politikusok telepíteni törvényeket, amelyek elpusztítják a polgárok, vagy legalábbis, hogy azok betegek, és a törvények, hogy győződjön meg róla, hogy nem gyógyítható.Ezeket csak akkor lehet kezelni, hogy több betegség, és végül a halál az orvosi szakma a mérgező, veszélyes és gyilkos kezelések.

Meg tudná mondani, hogy miért, ha bebizonyosodik, hogy Essiac gyógynövények, B17, D és egyéb kiegészítők és gyógynövények gyógyítására rák, miért tilos reklámozni ezt a tényt, vagy ezeket a termékeket ez okból? Erre csak egy válasz: hataloméhes megvesztegette politikusok, a kapzsi orvosi szakma, és a gyógyszeripari cégek nem igazán akarom, hogy egészséges, vagy gyógyítható valamilyen bio gyógynövények, vagy táplálékkiegészítő egy pár száz dollárt. Ott nincs más ok! Im hajlandó megvitatni, és azt állítják, ez minden Live Media settingso nem tudnak vágni, és változtassa meg a tartalmat, mielőtt sugározható!

20 éve a Dr. Leonard Coldwell Alapítvány álló ajánlatot az első orvos, hogy bizonyítani tudja, hogy ő egy magasabb arány, mint a rák gyógyítására én egymillió dollárt. A mai napig egyetlen egy orvos megpróbálta keresni a millió dollárt.

Azt is rögzíti az egészségügyi válságot Amerikában a 4 éves! De, sajnos, senkit nem érdekel. A testőrök az Orvosi és Gyógyszerészeti szakma, és az FTC és az FDA is győződjön meg róla, soha nem lesz a természetes segítségnyújtást és kezelés, amely segíthet, sőt gyógyítja meg egy nagyon rövid idő alatt. Ezért a legjobb esélye van, hogy nevelés magad. Megalapozott döntéseket és átvegyék a saját egészségét, az élet és a jövő!

Mivel a szólásszabadság legalább részben még mindig a rightbefore megtalálják a módját, hogy ellopja a tőlünk tooI legalább is mondani, mit tennék a helyedben:

1.. Én nem egy 21 napos teljes test-és vastagbél-tisztító rendszer  www.mybepure.com

2.. Ne a  Rák jegyzőkönyvet a awesomesupplements.com

2a. Orvosi tény, hogy a rák nem növekszik és oxigéndús lúgos környezetben ezért mindig győződjön meg arról, hogy a testem enyhén lúgos a pH-ja 7,36. Én Ehhez egyszerűen a  sav-bázis protokollokat awesomesupplements.com jött létre, miután a történelmi célú használatra az én beteg.

2b. Nagyon gyakran összefüggést a rák és a gomba / Candida elszaporodását szerepel az orvosi világban. Annak érdekében, hogy én nem szenved ebben a Candida elszaporodását tenném a  Candida Kármentesítési jegyzőkönyvet a awesomesupplements.com amely szintén létre, miután a gyártó kutatott a történelmi használatát protokollok az én beteg a múltban.

3.. Én is venne  hydrosol ezüst helpingamerica.com (és nem a metal tisztítja is!)

4.  Szeretnék venni B17

4. Ha Szeretném használni szódabikarbóna valódi juharszirup és warm up egy teáskanál szódabikarbóna, 5 kanál tele juharszirup.

5. Szeretnék venni  Essiac kapszulákat awesomesupplements.com

6. Szeretnék enni, ha én is megengedheti magának, csak szerves egész élelmiszerek  greatwholefood.com és egyél friss bio saláták, zöldség és gyümölcs.

7. Szerettem volna annyi nap, mint a bőröm képes kezelni, anélkül, hogy égett. V nem okoz rákot!

8.. Szeretnék venni egy olcsó facsaró, mint a Jack Lalanne modell és sok friss gyümölcslé sok zöldek hozzá.

9. Én gyalog, vagy csak egy kicsit gyakorolni minden nap. Vagy legalább 2 percig, hetente 3-szor

10. Szeretnék enni egy vegetáriánus minden szerves élet étrend

11.. Szeretnék venni Flora-enzimek, Quint-Essence, E-vitamin és cal-mag a  awesomesupplements.com minden nap az életemben.

* * * * * * * * * * * *

** Súlyos esetekben Hozzátenném oxigén terápia és vagy 35%-os hidrogén-peroxid kezelést. Szeretnék venni (De én nem ösztönzi valaki mást kell csinálni!) 8 csepp 35%-os hidrogén-peroxid 8 dl Aloe juice legalább 35 nap.

Ezután mindent megtesz ennek azt tudom, hogy mindent megtett, hogy foglalkozzon a fizikai okok a rossz egészség. Megszabadulni a kiváltó oka minden betegség! Erőtlenség, amely általában okozta stressz.

De azt is tudom, hogy a fő oka a rák mentális és érzelmi stressz. A tudományosan bizonyított, hogy az összes 84%-a betegségek stressz alapulnak, és csak 16% a fizikai elemeket. Ezért azt tudom, hogy szerettem volna, hogy feltárja, és megszünteti a kiváltó oka a személyes egészségügyi kihívás, hogy képes legyen megszabadulni a tünetek és a fizikai meghibásodások. Szerettem volna, hogy aktívan alkalmazzák az információ Instinct Based Medicine Hogyan lehet túlélni a betegséget, és az orvos (lásd  www.instinctbasedmedicine.com )

Ezután mindent megtesz ennek érezném magam benne, hogy én megtettem minden tőlem telhetőt, hogy egészséges. Én majd hagyja Természet, vagy Isten, vagy bármi mást hívják a felsőbb hatalom, a többit.

Csak emlékeztetőül: Majdnem mindenki a családban, hogy rákos! És én dont volna, vagy valaha lesz a rák!

Tehát a kérdés: Ön szerint az is, hogy elveszíti, vagy megölni mintegy 97%-a rákos betegek, vagy az is, hogy a rák gyógyítására napi rendszerességgel. Én az Ön nevét és kórházakban világszerte, ahol a rák gyógymód a mindennapi valóság. Meg fogja találni, hogy az én következő hírlevelek. Kérjük, iratkozzon fel az én ingyenes havi hírlevelünkre  www.instinctbasedmedicine.com

Légy barátságos, Megosztás!
 
@                  @              @               @            @
 
És még egy másik csodálatos dolog, a szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát),
amit a gyógyszertárakban "fillérekért" meg lehet vásárolni!
(ismerősők tapasztalatai alapján ajánlom).
Az univerzális lugosító, fogmosásra, hajmosásra, mindenféle öblögetésre, vizlágyításra..... stb!!!
 
& & &
 
UI: A gyógyszergyártó "maffia" persze minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy ezek az információk eljussanak az emberekhez (perelnek és cáfolnak ezerrel). A homeopátia kivételével, mérgező mellékhatású kémiai szerek ezreiről bizonygatják a hatásrendszert, méregdrága (általunk ellenőrizhetetlen) kutatási eredményekra hivatkozva. Amit persze a beteg az élete végéig kell hogy szedjen, alkalmazzon. A természetes módszerek eredményességére általában "nincs" hivatalos bizonyíték (csak a sokezer éves tapasztalat). Miért is lenne, hiszen az egész iparág arra épül, hogyan lehet egy-egy drága készítménnyel látszateredményeket elérni.  A szervezet, az immunrendszer átfogó javításába (a hivatalos orvoslás vonalán) persze nem akar senki belefogni. Valyon miért? Ez itt a fő kérdés.
 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet