Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

FIGYELEM !: A videolevelet (általában) egyes bőngészők veszélyes jelzéssel kísérik. A mi (iWowWe) videolevelünk teljesen tiszta és biztonságos, az USA kormányhivatalok is ezt használják. Kérem engedélyezze a böngészőjének a megnyitást!

Adatvédelem: Az adatlap kitöltése során megadott információkat a legnagyobb körültekintéssel, bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik fél részére nem adjuk ki. A  kitöltéssel egyidejűleg ön tudomásul veszi és elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Az adatlapon megadott adatokat  a vonatkozó törvényi előirásoknak megfelelően kezeljük. Csak a levelezéshez, a kért információ átadására használjuk. Harmadik félnek nem adjuk tovább! Az adatlap kitöltőinek videohírlevelet küldünk, melyről a leíratkozás a törvényi előírásoknak megfelel.

Az optimális megoldás => az aktív öngondoskodási program

 

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet