Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

 

Szeretettel köszöntelek az EgészségSuli világában!

egeszsegsuli@gmail.com

Az alábbi videó (Balogh Béla) szövegét  hitvallásomnak tekintem

Ha tetszett, nézd végig a teljes sorozatot
minden szavát teljes szívemmel elfogadom és vallom!

 

A Vitalitárs blognál, és a Facebbokon találsz meg engem, Elérhetőségem után, ezeken a helyeken és személyesen levélben érdeklődhetsz. A honlapot Informatikus mérnökként, (minőségirányítási szakiránnyal), természetgyógyászati tapasztalattal fejlesztem és tartom karban.

A szakmai kérdésekben, a szakterületnek megfelelő egyetemi végzettségű, nagy tapasztalattal rendelkező szakértők véleményét keresem, és ezekre támaszkodunk (én és a család), alaposan és tényszerűen elemezzük a szakirodalmat. A mérésekről, vizsgálatokról, publikációkról, szakirodalomról és egyéb forrásokról jószándékú érdeklődés esetén, levélben megadjuk a kérdésre vonatkozó anyagok elérhetőségét.

Az oldal tájékoztató jellegű, és nem üzleti célu!

A videóban említett szerző csodálatos könyve a VALÓSÁGRÓL kiegészítheti azt amit a világról gondolsz!

Hitemről és világlátásomról, a honlapon megjelenített témák (és a fenti videó) alapján alkothatsz véleményt. A Egy különleges helyen dolgoztam, ezért számomra fontos az innovációs tartalom, a mérhetőség, a tudományos háttér. Ma már elsősorban a honlapon említett megoldásokkal kapcsolatos egészség-életmód tanácsadás  és a videokommunikáció ami foglalkoztat.

Én csak választási lehetőségket kínálok azoknak aki nyitottak a változtatásra, és hajlandóak saját érdekükben megismerni (meghallgatni, befogadni) az életminőség-változtató alternatívákat (kb.: az emberek 20%-a vágyik erre). A többség a "szerencsére" vár, az bizony nem jön csak úgy!

Tudom azt, hogy: "Le kell mondani arról az igényről, hogy álláspontunkat bárkire "ráerőltetésnek látszó" módon részletezzük, vagy arról, hogy bárkit is meg akarjunk győzni. Ha nincs nyitottság, fogadókészség " együtt rezgés" sincs. Ha megfigyeljük az embereket magunk körül, észrevehetjük, hogy idejük 90 százalékát álláspontjuk körülbástyázásával töltik (nem vagyok képes, nem nekem való, ez biztos valami ... olyan, nekem nem fog menni). Ha ez a hited, igazad van mindíg, ha beszélsz róla beteljesedik!. Az ember a hite szerint él, a saját szavai gondolatai foglya, akarata ellenére nem lehet ebből kiszabadítani! Pusztán azzal, ha lemondunk erről az igényről, hihetetlen mennyiségű energiánk szabadul fel, amelyet korábban elpocsékoltunk" (Deepak Chopra)

Amiből Én igazán sokat tanultam, az egy amerikai (B.T.), szeminárium "leirata". Ha igazán profi akarsz lenni bármiben az életben olvasd el többször, és fogadd el azt a világot ami  bemutat. Azok akik kezében van a világ vagyonának 80%-a, ezt tette.

##########

Ha Te nyitott vagy, kérlek végezd el az alábbi önértékelést:

* Jó vagyok abban amit csinálok (önbizalom)?

* Eredményeket értem el az életemben (realitás)?

* Véleményformáló vagyok a környezetemben (kommunikáció)?

* Ambiciózus vagyok (sikerre éhes)?

* Képes vagyok életminőséget váltani (van képem róla, célok)?

************

Ha a válaszaid többsége IGEN itt az ideje,
hogy keress egy jó megoldást, egy jó csapatot, írj levelet!

egeszsegsuli@gmail.com

***************

Egy csapat akitől sokat tanultam erről:

A legnagyobb "szakmai" tisztelet alapján
azt javasolom, hogy ismerd meg az e
redményes élet

"program" által kínált utat is!

Erről, a  szakterületről (eredményesség) téma legjobb szakértője tájékoztat!

(egy nagyszerű videó erről a témáról, egy profitól)!

 

 

Az eredményes élet honlapja

 

 


Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet