Az élet minőségével foglalkozunk! "Tanuld magad egészségesre!" „A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison 1847 – 1931 elektrotechnikus, feltaláló USA)... >>> BLOG

MENÜ

 

A TITOK film története (elmondja a szerző Rhonda Byrne):

Egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az óriási kétségbeesés hozza majd el életem legnagyobb ajándékát.

A Nagy Titok tárult fel előttem az élet Titka. Az első bepillantást egy százéves könyv adta, amelyet Hayley lányom nyomott a kezembe. Elkezdtem kutatni A Titok után. Alig hittem a szememnek, amikor láttam, ki mindenki tudott róla. Sorra bukkantak elém az emberiség történetének legnagyobb figurái: Platón, Shakespeare, Newton, Hugo, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein.

Azon tűnődtem, vajon miért nem tud erről mindenki. Égető vágyat éreztem, hogy megosszam a Titkot a világgal, ehhez pedig kortárs segítőtársakat kerestem, akik szintén ismerik. Jöttek is szép sorban. Olyan lettem, mint egy mágnes: egyik nagy tudású mester után a másikat vonzottam magamhoz. Ahogy az elsőt felfedeztem, ő elvezetett a másodikhoz, és így tovább.

A lánc tökéletesen működött. Ha rossz útra tévedtem, valami mindig eltérítette a figyelmemet, és egy kis kerülővel elvitt a következő tanítóig. Sokszor előfordult, hogy "véletlenül" másik internetes linkre kattintottam, mint amelyikre szerettem volna, és ezáltal lényegi információk birtokába jutottam. Néhány hét alatt sikerült végigkövetnem, hogyan alakult A Titok története az évszázadok során, valamint ráakadtam több, ma élő birtokosára is.
Fejembe vettem, hogy egy filmben tárom a világ elé A Titkot. Két hónap alatt az egész produkciós csapat, akikkel dolgoztam, megismerkedett ezzel a tudással. Nagyon fontos volt, hogy minden munkatárs tudja, miről van szó, hiszen e nélkül lehetetlen lett volna véghezvinni a tervünket. Tovább itt

Ekkor még egyetlen tanító sem volt, akit leszerződtettünk volna a filmünkhöz. A Titok azonban a miénk volt. Rendületlen hittel utaztam hát Ausztráliából az Egyesült Államokba, ahol a mesterek zöme él. Hét hét alatt ötvenöt ember állt A Titok csapatának kamerája elé. A leforgatott anyag 120 órányira rúgott. A Titok születésének minden pillanatában maga A Titok segített bennünket. Szó szerint magunkhoz vonzottunk mindent és mindenkit, amire és akire szükségünk volt. Nyolc hónap múlva bemutattuk a filmet.

Amint a film végigsöpört a világon, csodás beszámolók végeláthatatlan sora zúdult ránk: az emberek leírták, hogy krónikus fájdalmaktól, depressziótól és betegségektől szabadultak meg; súlyos balesetek után álltak lábra; sőt voltak, akik a halál torkából tértek vissza. Több ezer történet érkezett, amelyek mesés vagyonokról és váratlan pénzekről szóltak. Sokan arra használták a Titkot, hogy magukhoz vonzzák álmaik otthonát, társát, autóját, állását vagy előléptetését. Elifordult, hogy üzleti vállalkozások napok alatt virágoztak fel.

Különösen szívet melengeti érzés volt kisgyermekes családokról olvasni, akik újra egymásra találtak. A leglélegzetelállítóbb történetek gyermekektől érkeztek, akik saját kis céljaik például jobb jegyek vagy barátságok elérésére használták a Titkot. Orvosok, egyetemek és iskolák, egészségmegőrző alapítványok, templomok, spirituális centrumok hada érzett rá késztetést, hogy megossza a Titkot a hozzájuk forduló emberekkel. Világszerte rendeztek otthoni Titok-partikat, ahol az emberek együtt fedezték fel a tudást szeretteikkel és barátaikkal. A Titok segítségével mindenféle dolgot megvalósítottak már legyen szó akár valami apróságról, akár tízmillió dollárról. És mindez a film megjelenése utáni néhány hónapban történt.

A Titok megalkotásával az volt a célom sőt mind a mai napig az lebeg a szemem előtt, hogy örömöt vigyek emberek millióinak az életébe. Vágyam megvalósulását a velem dolgozó csapat nap mint nap tapasztalja, hiszen folyamatosan érkeznek a hálálkodó levelek, amelyeket a világ legkülönfélébb pontjain élő emberektől kapunk, korra, bőrszínre és nemzetiségre való tekintet nélkül. Nem létezik olyan dolog, amelyet ne érhetnél el ezzel a tudással. Mindegy, hogy ki vagy és hol élsz, A Titok képes megadni neked mindazt, amire vágysz.

 

Fontos

Szavazás

Egészségünket a gondolkodásunk hogyan befolyásolja?
A pénz a legfontosabb
A szeretet a legfontosabb.
A reményünk a legfontosabb.
A hitünk a legfontosabb.
Asztali nézet